zondag 24 september 2017

7 redenen waarom je een Fjällråven Kånken MOET hebben.

Als er iets is waar ik blij van word is het wel de kleur geel. Een kleur die mij nooit aangesproken heeft maar waar ik nu ineens verzot op ben!
Dus wanneer ik de Fjällraven trend ontdekte, en al die mooie gele tassen zag, was ik gelijk helemaal hyper, ik moest er een hebben!  En na een boel zeuren bij mijn moeder dat ik ECHT een nieuwe schooltas nodig heb, (wat trouwens geen geintje is) heb ik gekozen voor de Warm Yellow/Random Blocked. 
Oftewel, deze:


En om jullie ervan te overtuigen dat een Fjällråven Kånken amazeballs is, (Jup ik zei amazeballs)
heb ik hier voor jullie een lijstje met  7 redenen waarom je een Fjällråven moet hebben.

1. Kånkens zijn volledig waterdicht. Erg handig voor als er ineens een natte hond zich naast je staat uit te schudden en je niet wil dat je boeken nat worden en naar hond stinken.

2. Hij is erg ruim. Dit is handig voor als je je kat mee naar school wilt smokkelen omdat je kat je enige vriend is.


3. Er zitten twee vakjes aan de zijkant. Die zijn precies groot genoeg om een flesje water in te doen voor als je zin hebt om de inhoud van een fles water over je heen te gooien omdat je het warm hebt, omdat je net HE-LE-MAAL naar school bent gefietst.

4.Ook zit er een handig vakje met rits aan de voorkant. Ik heb er standaard een flesje desinfecterende gel in zitten. Stel je voor dat iemand je een hand wil geven. *rilt bij het denken aan dat idee* (Ook is dat vakje handig voor je telefoon)

5. Hij gaat heel lang mee. Dit is handig zodat je later een smerige, maar goed functionerende tas aan je kleinkinderen wil geven uit "jouw tijd".

6. Hij is erg stevig. (daarom gaan ze ook zo lang mee) Hij valt dus niet ineens random uit elkaar terwijl je precies met je rug over een brug hangt zodat al je spullen in het kanaal liggen. (Ik bedoel, dat gebeurt zó vaak, je moet wel een tas hebben die niet uit elkaar valt, anders lig je straks in het kanaal hysterisch te schreeuwen omdat je mobiel, die in je tas zat, ergens op de bodem ligt en je net een hi-la-risch katten filmpje aan het kijken was.)

7. Ze zijn gewoonweg AMAZEBALLS. (Ik heb iets met het woord amazeballs geloof ik)

Conclusie: je moet er een hebben.
(Ja, ik draag regenlaarzen)
XXX

1 opmerking: